news
Roxorz informatika was chosen DATALAB partner of the year 2007.

Company Servis Svežina d.o.o. website has been finished.

servissvezina.si
TOCAMulti Print
There are no translations available

Popolna rešitev za vse, ki so prepoznali udobje življenja brez ključev in jim en biometrični čitalnik ne zadošča.

ekey multi je biometrični sistem kontrole dostopa, ki omogoča da en sam krmilnik, ki deluje brez računalniške podpore, skrbi za odpiranje do 4 vrat v vašem domu ali poslovnem objektu.
 

Sestavljen je lahko iz različnih ekey home čitalnikov prstnih odtisov (do največ štiri), vezanih na ekey multi krmilnik SE REG 4. Čitalniki zajemajo značilnosti (minucij) linij vaših prstnih odtisov in jih uporabijo za identifikacijo registriranega uporabnika. Vsak prst ima drugačne značilnosti in prsti različnih oseb se razlikujejo. Čitalnik z zajemom značilnosti linij prstnega odtisa te primerja s shranjenim vzorcem. Če je verjetnost istovetnosti danega vzorca s shranjenim dovolj velika, sproži aktivnost oz. vklopi rele v krmilniku. Krmilnik ekey multi SE REG 4 je predviden za neposredno krmiljenje električne ključavnice, elektro prijemnika, motornega pogona vrat ali alarmne naprave.
 

Programiranje sistemskega dostopa in urnikov je omogočeno z notranjo enoto, brez računalniške podpore.

ekey multi je v osnovi namenjen odpiranju vrat hiš, stanovanj, garaž, ... za zasebno uporabo in uporabo v industriji. Sistem mora biti čvrsto vgrajen po priloženih navodilih za uporabo in montažo in ožičen v skladu z navodili. Montaža na premičnih delih je dovoljena le s pisno odobritvijo proizvajalca.

Za sistem ekey multi je na voljo več različnih čitalnikov iz družine 'ekey home', ki jih kombiniramo s krmilnikom ekey multi SE REG 4. S pravilno izbiro lahko sistem zelo dobro prilagodite vašim zahtevam in pričakovanje.

 ekey_multi_1